2009_1115tt0081a_c.jpgUntitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpgUntitled-4.jpgheader_2.jpgheader_3.jpgheader_4.jpgheader_5.jpgv2.jpgv3.jpg

Hírek

2013. július 27. - Éremeső Ukrajnában!

Az International Salon of Art Photography "With Love to Women" fotópályázat talán az egyik legnívósabb, legelismertebb dicsérete a női nemnek, a szépségnek, anyaságnak. Az Ukrajnában megrendezésre kerülő nemzetközi esemény a sorban már a nyolcadik. Laki Krisztina másodszor képviselteti magát képeivel a rangos eseményen. Öt fotója került kiállításra a Yuriy Titovets nevével fémjelzett rendezvényen, melyek közül Safety című alkotása megszerezte a UPI Bronz medálját, Waiting című fotója pedig kiérdemelte a PSA aranyérmét!
Ukrajna 8 legnagyobb városa után a kiállítás várhatóan Budapestre is megérkezik, majd Cipruson záródik. A kiállításon látható Kiss Zoltán The Moments Of The Happiness című fotója is.
Szintén júliusban ismertették a 2nd International Biennale of Digita Photography eredményeit Szerbiában. Krisztina két fotóját (Phoenix, Generation) kiállítják Belgrádban.