2009_1115tt0081a_c.jpgUntitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpgUntitled-4.jpgheader_2.jpgheader_3.jpgheader_4.jpgheader_5.jpgv2.jpgv3.jpg

Hírek

2013. december 31. - Összefoglaló a 2013-as év második feléről

Tagjaink az év második felében is sikeresen szerepeltek a nemzetközi és a hazai mezőnyben. Sikeres fotósunk Laki Krisztina impozáns eredménylistáját újabb díjakkal gazdagította, öregbítve országunk, és szűkebb értelemben vett hazánk, a zselici dombság hírnevét. Magyarországon sikeresen kiállítási jogot szerzett a II. Biatorbágy Fotópályázaton és a Laczkó Dezső Múzeum "Pillanatok" pályázatán, a Culevit "Rák ahogy én látom" fotópályázaton pedig minden képét díjazva Kollekció Első Helyezést ért el.

A második félév 18 nemzetközi pályázati sikerei olyan országokban mutatták meg tehetségét (a teljesség igénye nélkül), mint Horvátország, Szerbia, India, Argentína, Ciprus, Görögország, Finnország, Szingapúr, Egyiptom, Spanyolország, Szlovénia, Törökország, vagy éppen a távoli Kína.

Ezeken a pályázatokon összesen 135 alkalommal állították ki fotóit, a különdíjak és diplomák mellett 7 HM szalag, 3 bronzérem, 3 ezüstérem, 5 aranyérem és egy nemzetközi Best Photographer Award díj büszke tulajdonosa.

Kiss Zoltán fotósunk alkotásait 9 nemzetközi fotópályázaton összesen 67 alkalommal állították ki.

Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Görögország, Finnország és Írország mellett India, Kína és Szingapúr ismerhette meg a nevét. A diplomák, HM szalagok, külön díjak és egy Merit medál mellet legbüszkébb a C.P.N.O Gold Medal-ra kínából.