2009_1115tt0081a_c.jpgUntitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpgUntitled-4.jpgheader_2.jpgheader_3.jpgheader_4.jpgheader_5.jpgv2.jpgv3.jpg

Hírek

Eredményeink 2014-ben

A Zselic fotóklub életében fontos mérföldkő volt a 2014-es év. Klubunk hosszas egyeztetés után elnyerte a MAFOSZ tagságot.

Tagjaink folytatták az előző évben megszokott impozáns, földrészeken átívelő sikerhullámot, melynek kiemelkedő alakja Laki Krisztina fotósunk.

Krisztina a tavalyi évben 47 magyar és külföldi pályázaton, versenyen ért el sikert. Összesen 248 alkalommal sikerült kiállítási jogot szereznie Magyarország mellett Szerbiában, Macedóniában, Ausztráliában, Görögországban, Angliában, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Bulgáriában, Lengyelországban, Ukrajnában, Szlovéniában, Spanyolországban, Malajziában, Iránban, Kínában, Tajvanon, Egyiptomban, Franciaországban és Thaiföldön.

Munkásságát egy Merit diploma, két országos második és egy harmadik helyezés, egy bírói különdíj medál, valamint 17 HM szalag, 5 bronzérem és 6 aranyérem dicséri.

Kiss Zoltán fotósunk Magyarország mellett Macedóniában, Olaszországban, Szerbiában, az USA-ban, Ukrajnában, Lengyelországban, Csehországban, Kínában, Szlovéniában és Cipruson összesen 36 digitális és papírképes alkotására szerzett kiállítási jogot.
A nemzetközi mezőnyben elismerésként 1 ezüst és 3 aranyéremmel jutalmazták.

A Zselic Fotóklub új tagjai közül Kis-Bankné Kondákor Marianna fotói közül két alkotás is bejutott a Kaposvár Most fotópályázat kiállítási anyagába. Három képelfogadást és két két képpel második helyezést mondhat magáénak a Paraszupersztár fotópályázaton, valamint egy befogadott fotóval büszkélkedhet a távoli Brazíliában.

Kovács Péter ifjú tagunk a keszthelyi Helikon Ünnepségek Képzőművészet kategóriájában munkájával sikeresen elnyerte az arany fokozatot.

Vass Dániel az I. és a II. Demonstro Fotóversenyen is megszerezte a zsűri különdíja elismerést.

Kósa Gábor az I. Demonstro Fotóversenyen 3. helyezést ért el.

Trevisán Fanni a II. Demonstro Fotóversenyen 1. helyezést ért el.

Minden kedves fotósunknak gratulálunk, és szép fényeket, sikeres alkotói munkát kívánunk a 2015-ös évre is!