2009_1115tt0081a_c.jpgUntitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpgUntitled-4.jpgheader_2.jpgheader_3.jpgheader_4.jpgheader_5.jpgv2.jpgv3.jpg

Hírek

2015. július 1. - Összefoglaló az év első feléről

Fotóklubunk az év első felében három kiállításon is sikeresen a nyilvánosság elé tárhatta tagjainak alkotásait. Márciusban az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban rendeztük évnyitó tárlatunkat, majd az Agorában rendeztük meg szokásos éves kiállításunkat, nagy sikerrel.
A félév a klubunk által mentorált fotószakkör legjobb alkotásainak prezentálásával zárult az igali Arany János Művelődési házban.
Ezen felül a Zselic Fotóklub képviseltette magát a XXXII. MAFOSZ Szalonon.
Önálló kiállítása Kis-Bankné Kondákor Marianna tagtársunknak volt, akinek ezen felül 5 fotóját beválasztották a 2016-os naptárfotó pályázatra, melynek eredményeként 2 asztali és 2 falinaptárban is szerepelhetnek. Ezen felül Marianna megnyerte a Rippl-Rónai Múzeum "Nárszisz" fotópályázatát.
Laki Krisztina fotóstársunkat az év első felében 14 alkalommal jutalmazták kiállítási joggal. Mindösszesen 91 fotográfiája látható hazánk mellett az USÁ-ban, Németországban, Boszniában, Bulgáriában, Ukrajnában, Szerbiában, Törökországban, Oroszországban, valamint Indiában és Iránban.
Munkásságát két  FIAP HM és három Salon HM szalag, FIAP bronz, UPI és PSA aranyérem dicséri.
Krisztina abban a megtiszteltetésben részesült, hogy iráni fotós eredményéért az elismerést egy exkluzív találkozó keretei között személyesen az iráni magyar nagykövettől és a Külügyminisztérium főigazgatójától vehette át.
Kiss Zoltán ebben a félévben hat nemzetközi fotópályázaton szerzett sikeresen kiállítási jogot Törökországban, Oroszországban, Görögországban, Boszniában, Bulgáriában és az Egyesült Államokban, összesen 34 fotográfia kerülhetett a kiállítótermekbe. Eredményeit egy FIAP HM szalag, PSA HM szalag, FIAP ezüstérem és egy PSA aranyérem gazdagította.