2009_1115tt0081a_c.jpgUntitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpgUntitled-4.jpgheader_2.jpgheader_3.jpgheader_4.jpgheader_5.jpgv2.jpgv3.jpg

Hírek

Újabb AFIAP diploma!

Laki Krisztina Éva neve a fotográfiában jártasok számára nem csak Somogy megyében, vagy Magyarországon cseng ismerősen. Sikert sikerre halmozó fotósunk a világ negyven országában szerepelt már sikerrel kiállításokon. Több mint nyolcvan képe kapott eddig jogot a nívós versenyeken, szalonokon megjelenésre, az elmúlt pár évben közel hétszáz alkalommal.

Érzelmes gyermekportréival, olykor érzéki aktfotográfiáival, megható pillanatok megfestésével trófeák sokaságát érdemelte ki. Több mint 100 alkalommal éremmel, szalaggal, különdíjjal fejezték ki elismerésüket a nemzetközi fotópályázatok zsűritagjai, melyek negyede aranyérem.

Sikerei, munkássága, fotográfiája elismeréseként 2016-ban az International Federation of Photographic Art (FIAP) Laki Krisztina részére AFIAP fotóművész diplomát adományozott.

Krisztina augusztus 27-én a Magyar Fotográfia Napi rendezvényen veheti át a megtisztelő kitüntetést a MAFOSZ elnökétől, valamint egy tisztelet példányt a Fotó-Hungarikum 2016 évkönyvből, melyben két fotóval is szerepelhet.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2015-ben Kiss Zoltán, 2016-ban pedig Laki Krisztina fotósunk is kiérdemelte az AFIAP Fotóművész címet. Bízunk benne, hogy a Zselic Fotóklub ezzel hagyományt teremtett és az elkövetkezendő években is hasonló sikereket ünnepelhetünk.

Ezúton is gratulálunk a művésznőnek!