2009_1115tt0081a_c.jpgUntitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpgUntitled-4.jpgheader_2.jpgheader_3.jpgheader_4.jpgheader_5.jpgv2.jpgv3.jpg

Hírek

Fotós kirándulás 2012.09.08.

  A Balaton-felvidék csodás tájai inspirálta fotókkal térhettek haza azok, akik ezen a lágy fényekkel megáldott szeptemberi napon részt vettek a Zselic Fotóklub szervezte kiránduláson.
   Első megállónkon, a több mint 400 méter magas sziklaormon álló Rezi vár kőfalai között vettünk részt egy modellfotós workshopon, majd csoportképekkel zárva a találkozót Badacsony felé vettük az irányt.
   Túránk vezetője kuriózumként a hegy turisták által kevésbé ismert részeire kalauzolta el a résztvevőket, így háborítatlanul készülhettek a tájfotók, panorámaképek, védett virágok makroképei. Bár a hely adottságai a nem gyakorlott kirándulókat alaposan elfárasztották, az elénk táruló látvány kárpótolta a csapatot.
   Magyarország talán legszebb tájegységén keresztüli túránk egyik állomásaként elkölthettünk egy kellemes vacsorát a helyi nevezetes étteremben, majd a vásári forgatagba olvadva fotóztuk a kikapcsolódásra vágyó embereket.
Fotókirándulásunk utolsó állomásaként Keszthely tópartjának fényei, a megvilágított szökőkutak és a mólón andalgó párok adtak ihletet képek készítésére.